Appartementen

Lees verder

Omgeving

Lees verder

Parkeren

Lees verder

Locatie

Lees verder

Omschrijving

Op een van de meest fraaie locaties in Avenhorn wordt gewerkt aan de herontwikkeling van het terrein van de voormalige zuurkoolfabriek ‘Succes’. Het architectonisch ontwerp van dit statige herenhuis sluit perfect aan bij het dorpse karakter van deze omgeving.
Naast de toepassing van verschillende verfijnde details, bijvoorbeeld van gevelmetselwerk, dikke kozijnen, ronde dakkapellen en schoorstenen bied dit bouwwerk voldoende ruimte voor 8 appartementen.

De appartementen in West Staete zijn verdeeld over drie bouwlagen, bereikbaar middels een trap en een personenlift via een centrale entree. Het ruim bemeten perceel ligt aan doorvaarbaar water. Voor alle appartementen is een berging en een carport beschikbaar. Daarnaast zijn er nog acht parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen terrein. Er is ook een mogelijkheid tot opslag in een deel van de bestaande schuren. De privétuinen en het openbaar gebied gaan op een speelse manier in elkaar over, via begroeide hekwerken en hagen.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Indrukwekkend